Mzungu4Kenia
LOADING
Maxwel foto

Het verhaal van Maxwel

Maxwell weet niet waar zijn ouders zijn omdat hij op een dag uit school kwam en zag dat zijn ouders verhuisd waren. Hij vroeg de buren waar zijn ouders naar toe gegaan zijn maar de buren wisten dat ook niet. Uiteindelijk kwam hij op straat terecht en is in 2018 in Watoto Wema Centre gekomen. Hij is een gemotiveerde en hard werkende jongen. Hij heeft zelfs een jongenskoortje opgezet in Watoto Wema Centre.

Watoto Wema Centre vangt straatkinderen op, helpt hen met het stoppen van middelengebruik, zoals lijm snuiven, geeft ze een veilige plek om te slapen en een uitgebalanceerde maaltijden. Daarnaast krijgen de kinderen onderwijs op hun niveau en worden ze indien mogelijk weer met hun biologische familie herenigd.

Stichting Mzungu 4 Kenia vraagt nu uw bedrijf of u kunt helpen met het verbeteren van de leefomstandigheden van van  Maxwel.

De kosten voor het onderwijs zijn 500 euro per jaar, en de opleiding is voor 2 jaar.

U wordt elk jaar op de hoogte gehouden hoe het met Maxwel gaat door middel van foto’s en een kort verslag.

Nadat de Maxwel werk heeft gevonden als automonteur heeft hij beloofd één andere jongen het vak te leren, die daarna vervolgens ook weer één andere opleidt. Door uw sponsorgift geeft u deze jongeman een zicht op een goede toekomst!

Doneer en help Maxwel aan een opleiding
Kosten: €1000

foto-anbi-logo
nl-doet
Geef-Logo-Final
net4kids